Meny E-post till oss Beställningsvillkor Beställning Våra produkter CV Om frITno, kontaktinformation Till startsidan Produktinformation PPM Fonder 1.1
Se hur dina PPM Fonder förändras i värde.
Med PPM Fonder 1.1 kan du på ett enkelt sätt se hur dina pensionspengar förändras i värde. Med detta program kan du spara dina fonder med namn, fondnr, antal fondandelar, kurs och kursdatum. Kursen på dina fonder publiceras i dagstidningar, internet och på Text TV. Vart efter du registrerar kurser kan du lätt se med en kurva i en graf hur dina fonder förändras. Ju oftare du registrerar kurserna desto snabbare kan du se om dina fonder sjunker i värde och därmed kan du rädda dina pensionspengar i tid. Det går att se hur stort pengarinnehav du har totalt hos PPM, men även fördelat på varje fond. Man kan se en graf för alla fonder tillsammans eller en graf för en fond i taget inom en tidsperiod som man också väljer.
Programmet fungerar på Windows 95/98, NT, 2000, XP och ME.


"PPM Fonder är till för att hjälpa dig att följa utvecklingen för de fonder du valt att pensionsspara i. Du registrerar kurserna för respektive fond med jämna intervall, för att få fram en graf över fondens utveckling. Som sig bör återfinns också utskriftsfunktion i programmet."
Källa: Windowsnytt 010608, Derigo Media AB http://www.derigomedia.se/htmlmail/windowsnytt/windowsnytt20010608.html


Ladda ned en 30-dagars demo gratis!
win95/98, NT (ca 3,2mb)
Win 2000/XP/ME (ca 3,8mb)
.

Om det tar lång tid att ladda ned demot (ca5mb), skicka ett mail till oss och sätt in 25kr på vårt postgirokonto (57 75 21 - 8) så skickar vi en CD-skiva via sedvanlig postgång istället. Glöm inte att ange namn och adress på inbetalningen, så vi ser från vem pengarna kommer.

Pris:
Leverans via E-post: 99:-
Leverans på CD-skiva via posten: 125:-

Beställ programmet.
     

Uppdaterad: 04-04-08

   
Kontaktinformation